Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De slimme oplossing bij vochtproblemen

(Advertorial)

REGIO - Herkent u vochtproblemen zoals schimmel, muffe geur, loslatend verf, stucwerk of behang? Dan is het duurzame bedrijf SmartDry Vochtbestrijding met hun gepatenteerde product de DryBrick wellicht de oplossing.

In 1979 vond Henk Schrijver een vochtverwijderingssysteem uit dat de natuurlijke luchtstroom gebruikt om vocht uit de muren van een gebouw te halen. Een astma-patiƫnt merkte een aanzienlijke verbetering op voor haar ademhalingsproblemen na de installatie van het DryBrick-Systeem in haar woning. Haar arts schreef een artikel over de zaak, dat in 1979 werd gepresenteerd op de medische conferentie voor astma-aandoeningen in Londen. Dit bewees de hypothese van Henk en het systeem ging in productie. Sindsdien is SmartDry een vaste waarde in de vochtbestrijding-wereld, zowel in Nederland als over de landgrens.

Vocht-expert

Voor Noord-Holland is Stephan Bakker de vocht-expert. Zij gaat dagelijks op pad om vochtproblemen aan woningen/panden in kaart te brengen en op te lossen. Een leuk weetje; Stephan is geheel binnen het bedrijf opgeleid uit eerste hand van zowel Henk als zijn zoon Iwan Schrijver.

"Buiten onze strijd tegen het vocht proberen wij ook maatschappelijk betrokken te blijven, dit doen wij nu door een wielerploeg te sponsoren.

Nauw betrokken

Waar mede eigenaar Iwan Schrijver en onze vertegenwoordiger Stephan Bakker nauw betrokken zijn. Wij willen niet alleen dat uw woning en leefcomfort in topconditie is, maar ook onze werknemers!"

Meer informatie of advies: www.smartdry.nl of bel +31 30 310 04 73.