'tHuis Lioba houdt medio november open huis.
'tHuis Lioba houdt medio november open huis. (Foto: Eline van Oosterhout)

Open huis in 'tHuis Lioba

(Advertorial)

EGMOND BINNEN - '….Niet te geloven, de liefde en zorg die ik hier heb mogen ervaren, jullie waren mij allemaal zeer dierbaar…'

Midden in het duingebied van Egmond ligt het Liobaklooster. In een mooie, recent verbouwde vleugel van dit historische pand, 'tHuis Lioba, wordt aan ongeneeslijk zieke mensen een tijdelijk verblijf geboden. Een verblijf om te herstellen van palliatieve behandelingen, om tot rust te komen en te bezinnen. Of een verblijf in het kader van respijtzorg om mantelzorgers een adempauze te geven.

Open huis

Om belangstellenden de gelegenheid te geven kennis te maken is er op vrijdag 15 november van 15.00 tot 17.00 uur een open huis in 'tHuis Lioba. 'tHuis Lioba is inmiddels bijna drie jaar in bedrijf en heeft haar waarde als vriendelijke, kleinschalige zorgvoorziening in de praktijk bewezen. Een quote uit het gastenboek: '….Niet te geloven, de liefde en zorg die ik hier heb mogen ervaren, jullie waren mij allemaal zeer dierbaar…'

Bent u of uw mantelzorger benieuwd of een verblijf in 'tHuis Lioba voor u een optie is, overweegt u om vrijwilliger te worden of bent u beroepsmatig geïnteresseerd? Dan is er nu de gelegenheid om een kijkje achter de voordeur te nemen, de bijzondere sfeer te proeven en u te laten informeren over de mogelijkheden.

Belangstellenden zijn van harte welkom en worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Informatie over 'tHuis Lioba is te vinden op thuis-lioba.nl. Bellen kan ook naar één van de zorgcoördinatoren Marleen Brocx of Monique Krom via: 06-12408062.