De groep mist je!

(Advertorial)

HEERHUGOWAARD - Blosse zet de deuren van haar kindcentra open en nodigt je van harte uit om te ontdekken of werken in de opvang en/of onderwijs (weer) iets voor jou kan zijn.

Mis jij ze ook, dan zien we je graag weer terug!

Blosse biedt opvang en onderwijs van baby tot brugklasser. Met ruim 1.000 medewerkers - verdeeld over 27 kindcentra en een servicebureau - richt Blosse zich vol overgave op de kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen. Werken met kinderen is de meest inspirerende en ontroerende baan die je maar kunt hebben. Misschien heb je in het verleden afscheid genomen van opvang of onderwijs, maar kriebelt het stiekem toch weer om te gaan werken met kinderen. Hoe kom je erachter of dit kriebeltje écht kan worden? Kom dinsdag 19 november tussen 10.00 en 16.00 uur 10 vrijblijvend bij ons langs. Proef de sfeer, praat met de pedagogisch medewerkers of leerkrachten op de groep en ontdek het zelf.

HRM afdeling staat klaar

De HRM afdeling in het servicebureau in Heerhugowaard staat voor je klaar met antwoorden op je vragen. Heb je misschien andere diploma's nodig, wat zijn de bijscholings- of omscholingsmogelijkheden, stageplaatsen, inkomensplaatje, vraag maar raak! Je kunt langskomen, maar natuurlijk ook even bellen of mailen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.blosse.nl/beleving