De Mare gezond en fit dankzij Anytime Fitness

ALKMAAR - Anytime Fitness Alkmaar opent woensdag 27 november haar deuren in winkelcentrum De Mare. De oude winkelpanden van Bruna en Bonita zijn de afgelopen maanden samengevoegd en omgetoverd tot een moderne sportschool. Daarmee is het de 103e vestiging van Anytime Fitness in de Benelux.

Met het 'altijd open'-concept richt de franchiseorganisatie zich voornamelijk op mensen met een drukke, onregelmatige levensstijl, maar ook op minder ervaren sporters die persoonlijke begeleiding nodig hebben. De missie van Anytime Fitness is: 'Let's make healthy happen!' De organisatie gaat hiermee de strijd aan met de toenemende 'welvaartsziektes' die steeds meer in de Westerse wereld voorkomen. Te hoge bloeddruk en te hoog cholesterol zijn bijna normaal geworden in onze maatschappij.

Gezellige sfeer

Volgens het Diabetes Fonds hebben momenteel bijna één miljoen mensen in Nederland diabetes. Deze ziektes zijn eenvoudig te bestrijden met kleine aanpassingen aan de voeding en regelmatig bewegen. Helen Forouzandeh, Club Manager Anytime Fitness Alkmaar: "Wij zijn van mening dat de drempel voor mensen verlaagd moet worden om de sportschool binnen te stappen. We hebben daarom gekozen voor een relatief kleine opzet en een gezellige, niet-intimiderende sfeer. En waar vele andere sportcentra steeds vaker inzetten op minder tot geen personeel, hebben wij juist trainers en coaches om mensen te begeleiden en samen persoonlijke doelstellingen te behalen. Die persoonlijke aandacht in combinatie met sporten op elk gewenste tijdstip, maakt ons concept uniek in deze tijden."

Voor meer informatie kijk op www.anytimefitness.nl