Nieuwbouwwoningen en kavels in Heerhugowaard-de Noord en in het dorp 't Veld.
Nieuwbouwwoningen en kavels in Heerhugowaard-de Noord en in het dorp 't Veld. (Foto: aangeleverd)

Wonen in vrijheid met Bot Bouw

REGIO - In de projecten Reinderseiland en WoneninVrijheid biedt Bot bouw een divers product: eengezinswoningen in diverse maten, tweekappers en bouwkavels om in eigen beheer een vrijstaande woning te bouwen.

Belangstelling groot

De verkoop van de projecten is gestart, de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten zijn zelfs al getekend. De beschikbaarheid van de woningen is te vinden op de projectwebsites. Dat zo snel na start verkoop al de eerste kopers kunnen worden gefeliciteerd zegt veel over de kwaliteit van de projecten en geeft aan dat de belangstelling groot is.

Reinderseiland

De nieuwe wijk komt ten noordwesten van de dorpskern van De Noord. De woningen worden gebouwd op de plek van de voormalige kassen en loodsen aan de Plaetmanstraat 4 en 4a. Reinderseiland is de ideale plek om met je gezin te wonen. Het wordt een gezellige wijk, mooi aangekleed met bomen, hagen rondom parkeerplekken en speelruimte voor kinderen.

WoneninVrijheid

De woningen van De Vrijheid worden gebouwd tussen de Zwarteweg en Wilhelminalaan, aan de rand van het dorp. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen binnen handbereik net als basisschool De Marinx.

Types en configuratie

Bekijk alle type woningen en kavels online. Het actuele aanbod staat in de woningconfigurator op de website. Met de woningconfigurator kun je je eigen woning naar wens samenstellen of het kavelpaspoort downloaden.

Goed voor het milieu

De energiezuinige woningen van Reinderseiland en De Vrijheid hebben (bijna) geen CO2 uitstoot. Dat komt onder meer door de goede isolatie en technieken die worden gebruikt om de huizen van warmte en stroom te voorzien. Bot Bouw wil een toonaangevend ontwikkelende aannemer zijn met een kwaliteitsimago tegen een concurrerende prijs. Interesse? Kijk voor meer informatie op https://www.reinderseiland.nl/ https://www.woneninvrijheid.nl/

Afbeelding
Afbeelding