Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Lapis Lazuli gaat van start!

HEERHUGOWAARD - Op de unieke centrumlocatie waar straks Lapis Lazuli komt is gestart met de voorbereidingen en begin volgende maand gaan de 94 koopwoningen in de verkoop. Project Lapis Lazuli wordt midden in het centrum van Heerhugowaard gerealiseerd op de hoek van de Parelhof en de Zuidtangent aan het gezellige Stadsplein en direct naast Winkelcentrum Middenwaard. Dit is ook dichtbij het station en alle mogelijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Veel keuze

In Lapis Lazuli is er veel diversiteit aan luxe koopappartementen. Er zijn studio's, 2- en 3-kamerappartementen, stadswoningen en penthouses, écht voor elk wat wils! De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 36m2 tot ca. 138 m2. De appartementen hebben een balkon, een terras grenzend aan de binnentuin of een riant dakterras.

Groene stadstuin voor alle bewoners

In het hart van Lapis Lazuli komt een groene stadstuin waar je heerlijk ontspannen van het zonnetje kunt genieten. Het groen zal bestaan uit verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten. Een aanwinst voor de groene ambities van de stad Heerhugowaard.

Het complex

De appartementen zijn verdeeld over de begane grond en de 5 bovenliggende verdiepingen. Het gebouw heeft een parkeergarage op straatniveau waar je desgewenst een parkeerplaats kunt kopen. Natuurlijk komt er in Lapis Lazuli een fietsenstalling en een stalling voor scootmobielen.

Start verkoop in Theater Cool, Middenwaard 102, 1703 SH Heerhugowaard: zaterdag 7 december van 11.00 tot 15.00 uur start verkoop studio's en 2-kamerappartementen.

Maandag 9 december van 17.00 tot 21.00 uur start verkoop 3-kamerappartementen, stadswoningen en penthouses.

Afbeelding