VIP Shopping avond bij Veul in de Mare.
VIP Shopping avond bij Veul in de Mare. (foto: vincentdevriesfoto.nl)

VIP shopping avond bij Pour Vous Veul

(Advertorial)

ALKMAAR - Na de succesvolle jubileumweek naar aanleiding van het 50 jarig bestaan, feest drogisterij-parfumerie Veul nog even door tot het einde van het jaar!

De Mare decor voor avondje verwennen en beleven

Woensdag 27 november organiseert Veul bij bij Pour Vous in de Mare een VIP shopping avond en deze avond staat in het teken van 'verwennen en beleven'. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er meerdere verwenmomentjes in de winkel met bijvoorbeeld een Herôme specialiste. Zij verzorgt een nagelmanicure en laat de heerlijke producten van Herôme ervaren. De demonstratrice van het prachtige merk Sisley is er om een advies speciaal voor de huid te geven en laat de producten van dit merk ervaren en voelen. Ook is er een specialiste aanwezig van het trendy make-up merk Make-up studio. Zij laat zien hoe de klant met het oog op de komende feestdagen in december, een prachtige make-up bij zichzelf kan aanbrengen.

Mooie geuren

Misschien bent u al heel lang op zoek naar een nieuwe geur? Er is een groot assortiment luxe cadeausets van luxe merken als Armani, Christian Dior, Hugo Boss, Lancôme en vele andere. Deze avond zijn er leuke kortingen op heel veel producten en voor iedere klant is er bij besteding vanaf € 35,- een goed gevulde goodybag. Ook wordt er elk uur een verwenpakket verloot en op het eind van de avond wordt er een luxe pakket ter waarde van 150,- verloot. Feest nog even mee met het jubileum in de Mare.Iedereen is van harte welkom van 17.00 tot 21.30 uur. Neem gezellig uw buurvrouw, vriendin of partner mee! Tot woensdagavond 27 november in de Mare (Europaboulevard 160-164).