Jubileumtoernooi Handsome Eigh-toernooi

ALKMAAR - Na 45 jaar komt er een einde aan het befaamde Handsome Eigh-toernooi (HE toernooi). Om het jubileum extra luister bij te zetten wordt zondagmiddag 29 december in sporthal De Hoornse Vaart een geweldig jubileumtoernooi georganiseerd.

De oude sterren van Handsome Eight gaan strijden tegen onder andere Crawford, White Stones, Cafe De Zaak, Lios/Ruwo Stars, HZV de Viersprong, AV Jan lll en andere clubs waar HE een prachtige historie mee deelt. Na afloop, rond de klok van 16.00 uur, is er in de sporthal een groot besloten feest. De toegang tot het toernooi is gratis. Voor het feest, dat ook toegankelijk is voor het publiek, bedraagt de entree slechts €15 p.p. en dat is inclusief muziek en onbeperkt eten en drinken!

Contact per mail

Omdat er na al die tijd vele nummers en adressen veranderd zijn, worden alle oud-spelers van Handsome Eight gevraagd om via een mail contact op te nemen met de organisatie. Dat kan via: peterkoch8@hotmail.com Spelers van de overige teams kunnen zich aanmelden bij de volgende personen: AVJan lll j.dragtsma8@upcmail.nl en k.bos1@hotmail.com. Cafe De Zaak: j.nannis@upcmail.nl Ruwo Stars/Lios: hofkampbestratingen@hotmail.com. White Stones: jaccowalta@gmail.com. HZV Viersprong: endelfrans@gmail.com.