Hotel Casablanca Inn.
Hotel Casablanca Inn. (Foto: aangeleverd)

Winterzon genieten aan de Algarve

Vanaf € 389,- p.p. en volpension

Vakantie in de Algarve is genieten van prachtige stranden met kleine baaitjes, verstilde dorpjes en mooie natuurgebieden. Aan de maar liefst 170 km lange kustlijn mooie badplaatsen als Quarteira en Albufeira, maar ook sfeervolle stadjes als Lagos en het mondaine Villamoura.

Verblijf in Hotel Casablanca Inn***, een fijn boetiekhotel met verwarmd overdekt zwembad. Het hotel heeft een perfecte ligging, slechts 200 m van het strand en het centrum van de gezellige badplaats Monte Gordo. In de avond is er regelmatig een leuk activiteitenprogramma.

Inclusief: retourvlucht Amsterdam - Faro, luchthavenbelasting en brandstofheffing, transfer luchthaven - accommodatie en v.v., 7 overnachtingen o.b.v. volpension in hotel Casablanca Inn, glaasje wijn tijdens de maaltijden, Nederlands sprekende reisleiding, 2 keer halve dag excursie met de bus.

Prijs is per p.p. o.b.v. 2 pers. per kamer en economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. Vertrek dagelijks, ook vanaf Eindhoven en Rotterdam is mogelijk. De vanaf-prijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. Deze aanbieding is te boeken t/m 18 december 2019.

Meer informatie/boeken:

www.kras.nl/LR83266 of telefonisch 088-0885886 o.v.v. reisnummer LR83266 (ANVR/SGR-voorwaarden).

Geniet van de winterzon aan de Algarve.