Edwin Beukers (l), Hans Laduc (m) en John van der Schaaf.
Edwin Beukers (l), Hans Laduc (m) en John van der Schaaf. (Foto: aangeleverd)

Gitarist Hans Laduc in Witte kerk

(Advertorial)

HEILOO - Waarom werd de Rock & Roll uitgevonden in Memphis, de stad van de blues? Wat maakte de 'Sun studio' in Memphis zo bijzonder zodat Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins daar hun eerste nr. 1 hits opnamen?

Programma omvat Music, Mysteries & Memphis (USA)

De tien mysteries van Memphis: wat zochten al die beroemde artiesten zoals Chuck Berry, CCR, Bob Dylan, James Taylor, Paul Simon en U2 in Memphis en wat deden ze ermee? Draaide het om Guitars, girls and Cadillac, of was er meer? Waarom speelde Bob Dylan tijdens de beroemde 'I have a dream'-speech van Martin Luther King? Zijn de gospelkerkdiensten daar echt zo bijzonder?

Antwoord op de vragen

Hans Laduc: "Ik ben in de zomer van dit jaar op reis naar Memphis gegaan om een antwoord op deze vragen te vinden. Ook heb ik de 'Sun studio' geboekt om daar mijn nieuwe cd op te nemen. Songs die ik als kleine jongen voor het eerst op de radio hoorde en mijn eigen songs die mij lief zijn. Wat ging er door mij heen toen ik met mijn gitaar 'zelf' de Sun studio binnenstapte?"

Word met songs en verhalen meegevoerd, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur.

Prachtige songs

Een programma vol prachtige song van Hans en de beste singer-songwriters uit de USA. Speciale gasten: Edwin Beukers uit Memphis - Bass & zang, John van der Schaaf - drums & zang.

Meer informatie

Woensdag 18 december in de Witte kerk van Heiloo. 20.15 uur. Entree € 15,--. Reserveren via laducgitaar@gmail.com