Club 40 'GOLD' in Victorie.
Club 40 'GOLD' in Victorie. (Shot by Sylla Fotografie)

Club 40 'GOLD' in Victorie

ALKMAAR - Podium Victorie is zaterdag 14 december de 'favo place to be' voor 35-plussers, want Rejoice Events organiseert dan het zeer populaire Club 40 met als thema: Gold.

Sfeerbeleving staat bovenaan!

Bij Club 40 staat de sfeerbeleving bovenaan, Dvd-j's: Dennis Verheugd (Radio 10) en Sander den Ouden zetten hierbij de juiste muzikale toon, met de beste Hits & Clips van toen en nu. Met heerlijke fingerfood en stijlvol entertainment worden de feestvierders extra in de watten gelegd. Zaterdag 14 december sluit Club 40 een prachtig jaar af met de speciale GOLD-editie, de zaal wordt stijlvol aangekleed met veel goud en heel veel glitters! In de tweede zaal lekkere groovy housemusic met Carlito's Way, Groovedealer, Marion Nesta en Michael Admiraal. Let op: Om de sfeerbeleving deze avond optimaal te maken, geldt een absolute dresscode: Black & Gold. Club 40 is vaak vooraf uitverkocht en de voorverkoop is al in volle gang!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via www.rejoiceevents.nl of de Club 40-Facebookpagina. Let op: min. leeftijd is 35+. Jonger? Dan ben je ook welkom, mits je in gezelschap bent van 35+.

Speciale wensen? Neem dan contact op via: info@rejoice-events.nl.