Sfeervolle kerst bij De Spinde.
Sfeervolle kerst bij De Spinde. (Foto: Aangeleverd)

Gezellige kerstmarkt bij De Spinde

HEERHUGOWAARD - Dit jaar wordt voor de zesde keer bij de Spinde in Heerhugowaard een gezellige indoor kerstmarkt gehouden. Deze is zondag 15 december van 11.00 tot 17.00 uur in de sfeervolle woonwinkel op industrieterrein Zandhorst 2 in Heerhugowaard, die geheel is omgetoverd in kerstsfeer.

Liefst 25 regionale ondernemers en creatieve mensen verkopen en/of promoten hun zelfgemaakte spullen. Zo zijn er houten kerstdecoraties, houtsnijwerk, beschilderde wanddecoraties, gehaakte producten in combinatie met hout, keramiek en natuurlijk unieke windlichten en kerststukken om in de perfecte kerstsfeer te komen. Om goed verzorgd de feestdagen in te gaan kan men terecht bij de cosmeticaconsulente van Mylene, nagelstyliste Studio Box4U, massagepraktijk Hartje Kalverdijk, heerlijke parfums en mooie sieraden. Bij de feestdagen horen natuurlijk ook lekkere dingen om jezelf of een ander te verwennen, ook hiervoor staan diverse deelnemers: La Barbiera wijnen, Virgilius bierbrouwerij, Bonneplus Franse producten, Zuster Evie met zalige zoetigheden en heerlijke kaasproducten. Kinderen en kleinkinderen kunnen zich laten schminken en bij de konijnenopvang de dieren vertroetelen. Tussen de gezelligheid door loopt de kerstman met zijn bel en een traktatie; samen met hem op de foto is natuurlijk altijd leuk voor een blijvende herinnering!

Bezoekers van de kerstmarkt maken kans op een wooncheque van € 250,- te besteden bij De Spinde, plus vele andere prijzen. Het goede doel van dit jaar is de Tjommie Foundation, die zich inzet voor weeskinderen in Zuid-Afrika. De nieuwste Happy@Home folder is uit en de nieuwe collectie is binnen, dus een mooie gelegenheid om deze meubels met de laagste prijsgarantie te bekijken en te profiteren van de vele aanbiedingen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, gratis parkeren, vrij entree en een gratis woonblad.

De Spinde, Galileistraat 3-5-11 in Heerhugowaard. Kijk ook op www.spindemeubelen.nl.