Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gratis shoppen bij EP:Beerepoot

REGIO - Wat is er leuker dan cadeaus krijgen? Juist, weggeven! Daarom ontvangen klanten nu bij heel veel producten een gratis cadeaukaart met een tegoed oplopend tot duizend euro. Leuk om zelf te houden of om cadeau te doen aan een dierbare. Zo fijn zijn de kerstdagen nog nooit begonnen.

Deze cadeaukaart ontvangen klanten bij geselecteerde producten uit het uitgedachte assortiment. Uiteraard maken klanten ook gebruik van gedegen aankoopadvies, marktconforme prijzen, vertrouwde gezichten op de werkvloer en het professionele servicecentrum dat antwoord geeft op alle vragen. Bel het servicecentrum voor de status van een bestelling, het doorgeven van een defect of storing en technische ondersteuning. Last van een storing of defect? De gecertificeerde monteurs verhelpen het snel en vakkundig. Daarom zegt EP:Beerepoot: u krijgt de service van EP:Beerepoot!

Maar er zijn meer redenen om langs te komen, want zondag 22 december zijn er diverse activiteiten in de winkels in Bovenkarspel, Hoorn en Schagen.

In de winkel in Bovenkarspel zijn diverse demonstraties van toonaangevende merken. In de winkel in Hoorn is er voor alle jonge voetballertjes een Meet & Greet met topvoetbalster Stefanie van der Gragt van FC Barcelona en de Oranje-leeuwinnen. Een handtekening en foto scoren? Kom dan langs tussen 12.30 en 14.30 uur. Er worden ook te gekke prijzen verloot. De winkel in Schagen is deze zondag ook geopend, dus kom langs voor unieke acties en breng een bezoekje aan de gezellige overdekte ijsbaan.

De winkel in Hoorn is tweede kerstdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, dus kom sfeervol shoppen. Kijk voor de extra koopmomenten en gewijzigde openingstijden op www.epbeerepoot.nl.