Zangersgezin La Familia.
Zangersgezin La Familia. (Foto: L.Steenhuis)

Feestelijke kerstdiensten De Rank

ALKMAAR - De Baptistengemeente Alkmaar nodigt belangstellenden uit voor de feestelijke Kerstdiensten op 24 december (kerstavond), aanvang 19.30 uur met het zangersgezin La Familia (Voorheen Opera Familia, bekend van Holland's got talent). Eerste kerstdag (25 december) is er om 10.00 uur een bijeenkomst met baptistenkoor Anaviem. Rennie Schoorstra verzorgt tijdens beide diensten de kerstoverdenking. Na beide diensten is er koffie/thee met een traktatie. Iedereen is welkom tijdens deze bijeenkomsten aan Strooijonkerstraat 13 in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.baptistenalkmaar.nl.

La Familia: dit zangers gezin brak onder de naam Opera Familia in 2011 door via het TV-programma 'Holland's Got Talent'. Sindsdien treden ze internationaal op. Ze brengen tijdens de dienst een aantal prachtige muzikale hoogstandjes ten gehore. Met onder meer 'The Prayer', het adembenemende 'Pie Jesu' en natuurlijk een aantal mooie Christmas Traditonals als 'Minuit Chreti en' en 'The Holy City'. De organisatie raadt aan wegens verwachte drukte tijdig aanwezig te zijn.

College

Iedere veertien dagen, op maandagavond, zijn belangstellenden welkom voor bijbelcollege. Aanvang: 19.30 uur (kerk open om 19.00 uur). Zie voor de data: www.baptistenalkmaar.nl. Iedere tweede, derde en vierde dinsdag van de maand zijn belangstellenden om 18.00 uur welkom voor een driegangendiner. Aanmelden bij 06 30683353 of 06 10528481. www.baptistenalkmaar.nl.