Mammoet Woongigant levert totaalconcept voor klant.
Mammoet Woongigant levert totaalconcept voor klant. (Foto: aangeleverd)

Mammoet Woongigant ruimt op

ZWAAGDIJK-OOST - Mammoet Woongigant, de totaalzaak op het gebied van woninginrichting zit volop in de opruiming. Dus zorg dat je erbij bent en sla je slag.

Je kunt het zo gek niet bedenken of Mammoet Woongigant heeft het wel: vloeren, gordijnen, meubels, verlichting en meer. "We bieden een totaalplaatje, voor wie dat wil, kunnen we het hele huis inrichten", meldt Suzan Entius. "Mensen die bij ons binnenkomen verbazen zich vaak over wat we hier allemaal hebben staan. Je vindt bij ons een groot en uitgebreid assortiment. Er is altijd wel iets dat past bij wat iemand al heeft, of dat in de buurt komt bij datgene dat iemand in zijn hoofd heeft."

Direct meenemen

Zo is er een ruime afdeling met vele sets eetkamertafels en -stoelen. Clara Buijsman, adviserend verkoper bedden, geeft aan dat je op deze afdeling kunt kopen wat je ziet. "Het is mogelijk de sets en stoelen meteen mee te nemen, de klant hoeft niet weken te wachten tot de artikelen nieuw binnen komen."

In de ruim 8500 vierkante meters woonplezier zijn meerdere woonstijlen te vinden. Je vind er de merken Otak, Feelings, Budget Home Store, Happy at Home en voor de bedden onder andere Morgana. Door de winkel heen staan de (afgeprijsde) banken en andere aanbiedingen aantrekkelijk gepresenteerd. Bij de showmodellen is op de producten zichtbaar wat de kortingen zijn, deze variƫren tot 50%. Ook zijn er aanbiedingen te vinden van bijvoorbeeld stoelen -4 halen, 3 betalen- en sierkussens -3 halen, 2 betalen-. Dit alles gewoon tussen de huidige en nieuwe collectie.

Woonhoeken

In de diverse aantrekkelijk vormgegeven woonhoeken zijn de schilderijen, karpetten en sierkussens grappige, kleurrijke en sierlijke details. Met hier en daar aparte exemplaren, kunstwerken bijna, van bijzondere elementen als een paard van vele stukjes hout en een boom.

Bij Mammoet Woongigant is het mogelijk van alles aan te schaffen wat nodig is voor de inrichting van je woning. Naast vele soorten meubels bijvoorbeeld gordijnen in alle soorten en maten, die door de medewerkers zelf ingemeten worden. "Dat doen we tot op de millimeter nauwkeurig", legt Clara uit. Maar ook in pvc-, laminaat-, of tapijtvloeren is een ruime keuze. We denken graag mee met de klant en leggen alle mogelijkheden uit. Ze mogen altijd stalen mee naar huis nemen, om te kijken hoe het thuis staat.

"We zijn een familiebedrijf", knikt Suzan trots, "we doen het hier met zijn allen. Niet alleen helpen we graag iedereen die langskomt, we doen ons uiterste best om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan."

Mammoet Woongigant - Zwaagdijk 227 - Zwaagdijk-Oost - 0228-584796 - www.mammoetwoongigant.nl. Zondags open van 11-16 uur.