Groot assortiment vuurwerk bij Budget-knallers

HEERHUGOWAARD - Cathy Dealer Occasions is een Bovag autobedrijf in Heerhugowaard. In het 15-jarige bestaan is het bedrijf in een mooie stijgende lijn gegroeid naar een bloeiend bedrijf dat thuis is in de verkoop van gebruikte auto`s, onderhoud en reparatie en verkoop van vuurwerk. Het vuurwerk wordt verkocht bij Budget-knallers.

Grote passie voor vuurwerk

In 2015 startte zij met de verkoop van consumentenvuurwerk bij Budget-knallers, vanuit een zeer grote passie voor vuurwerk. De ondernemers vonden dat de kwaliteit en prijsverhouding van vuurwerk dat in de buurt verkocht werd verbeterd kon worden. "Wij bieden de klanten een zeer groot assortiment vuurwerk van zeer professioneel vuurwerk tot vuurwerk voor de mensen met de kleine portemonnee. Ook voor de kinderen onder de 12 jaar hebben wij een zeer groot assortiment", aldus Frans de Vries van Budget-knallers.

Vuurwerktoppers

"Wij onderscheiden ons van onze concurrenten met onze prijzen en door onze zeer ervaren verkopers die elk product zelf getest hebben en daardoor iedereen passend advies kunnen geven in wat de klant graag wil en mooi vindt. Verder hebben wij pyropiet, deze is in 2013 door vuurwerktoppers in het leven geroepen om nog duidelijker advies te kunnen geven. Dit kan ook via de website over wat de veiligste manier is om vuurwerk af te steken Vuurwerk zelf is echter niet gevaarlijk, mits men er op de juiste wijze (conform gebruiksaanwijzing) mee omgaat. Deze voorlichting richten wij met name op de jeugd. Wij zijn sponsor van een stichting die door heel Heerhugowaard voorlichting geeft over veilig vuurwerk afsteken en wij delen dan ook gratis aansteeklonten en veiligheidsbrillen uit."

Veel acties

Budget-knallers heeft zeer veel acties met onder andere hoge korting. Tijdens de voorverkoop is er een '5 halen 1 betalen'-actie. Daarnaast zijn er veel power-prijzen in de voorverkoop en gratis vuurwerk voor elke online bestelling. Ook is er een gehele zeer professionele vuurwerklijn van Crystel en nog veel meer. Zaterdag 28 december maandag 30 en dinsdag 31 december is er verkoop en uitgifte van vuurwerk. Zondag 29 december hebben wij wel verkoop maar geen uitgifte van vuurwerk, (wel kindervuurwerk), zijn er gratis oliebollen en staat er koffie klaar aan Nobelstraat 8 in Heerhugowaard.

Zie ook: www.budget-knallers.nl