Marion van Daisy's Lingerie.
Marion van Daisy's Lingerie. (Foto: aangeleverd)

Service en advies op maat bij Daisy's Lingerie

ALKMAAR - Daisy's Lingerie is een prachtige luxe boetiek waar service en een advies op maat toch wel het allerbelangrijkste is. Daisy's Lingerie heeft dan ook een prachtig merkenportfolio met lingerie en badmode merken als Marie Jo, Freya, Prima Donna en nog veel meer. Maten zijn in de winkel van A t/m K cup, dus zeker ook voor maatje meer.

'We luisteren goed naar wensen en smaak'

Er is dan ook altijd de mogelijkheid voor een advies op maat en door eigenaresse Marion wordt er dan ook vooral heel erg goed geluisterd naar wensen en smaak. "In mijn ogen is dit dan ook het meest belangrijke aspect van een succesvolle boetiek. Wanneer je bij ons de deur uit stapt ervaar je dan ook echt het gevoel van luxe en voel je je optimaal vrouw, en vooral dat laatste is een heel belangrijk dingetje."

Onderschat aspect

"Ik hoor vaak vrouwen zeggen, 'lingerie is niet belangrijk want je ziet het toch niet onder mijn kleding'. Dit is een oh, zo onderschat aspect want je kunt nog zo een prachtige jurk dragen, maar wanneer je een te kleine bh draagt of wanneer er duidelijke randen te zien zijn van de lingerie is de oh zo mooie jurk direct een stuk minder mooi", weet Marion.

Overdonderd

Ga snel eens naar binnen en wordt overdonderd door prachtige lingerie en badmode met een super advies op maat!

Daisy's Lingerie is gevestigd aan het Ritsevoort 27 in Alkmaar.