Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Opening Loogman Carwash Heerhugowaard

(Advertorial)

HEERHUGOWAARD - Het is bijna zover. Donderdag 2 januari opent Loogman Carwash de grootste wasstraat van Heerhugowaard. Op de 56 meter lange kettingbaan in het karakteristieke pand aan de Pascalstraat 12 kunnen per uur met gemak 100 tot 120 auto's gewassen worden.

2 januari staan deuren wagenwijd open

Na afloop kun je in de overdekte stofzuighal gratis gebruikmaken van de krachtige stofzuigers, de dashboardgun voor het stofvrij maken van moeilijk bereikbare plekken, de mattenreiniger en de gratis bandenpomp. In de automaten zijn speciale doekjes te koop voor het reinigen van het dashboard en de ruiten en zijn er speciale autoparfums te verkrijgen voor een heerlijke geur. Buiten op het terrein staan vijf zelfservice wasboxen waarvan er twee speciaal gemaakt zijn voor busjes hoger dan 2.05 meter, caravans of campers.

Duurzaam

Loogman is een officieel Duurzaam bedrijf. Zo wordt bijvoorbeeld met biologisch afbreekbare producten gewassen, osmosewater wordt na elke wasbeurt gezuiverd en hergebruikt en olie- en benzineresten van auto's worden opgevangen en afgevoerd. Met de Loogman Was app, die gratis is te downloaden in de iTunes App Store en Google Play Store, kun je sparen voor kortingen en persoonlijke acties.

Speciale actie

De wasstraat is geopend van ma. t/m za. van 8 tot 18 uur en zondags van 9 tot 18 uur. Tot en met 31 maart is er een speciale actie: wasprogramma 1 van 17,50 voor slechts 10 euro. Hét moment om met een schone auto het nieuwe jaar te beginnen en alle vuurwerkresten van je autolak af te laten wassen.