Stichting Kleurrijk Julianadorp.
Stichting Kleurrijk Julianadorp. (Foto: Bertil van Beek)

Wandelen door de bloemenvelden

JULIANADORP - De komende twee jaar kan Stichting Kleurrijk Julianadorp rekenen op sponsoring van Rabobank Kop van Noord-Holland. "De wandeltocht die Kleurrijk jaarlijks organiseert zo dwars door de bollenvelden is echt uniek! Dat ondersteunen we graag", vertelt Jarne Spit van de Rabobank. Zijn collega Kathinka Faas is ook enthousiast: "Je komt op plekken waar je normaal niet mag komen en wandelen door al die kleurrijke bloemen is toch genieten!"

"Onze sponsoring gaat niet alleen om financiële ondersteuning", licht Jarne toe. "Wij denken mee met de organisatie om het evenement te laten groeien." Daar is voorzitter Mary Romar ontzettend blij mee: "Geld krijgen is mooi, dat hebben we ook nodig, maar de bank denkt echt met ons mee. Zo hebben ze via hun netwerk routebordjes geregeld en een samenwerking met de Halve van Den Helder. Elk jaar bemannen medewerkers van de bank een stempelpost en regelen ze appels. En ze helpen om onze communicatie en PR te verbeteren. Dat is echt enorm waardevol. "

Kleurrijk palet

Mary: "Julianadorp beleeft in april één van haar mooiste maanden van het jaar. Als alles in bloei staat geniet je volop van een kleurrijk palet van diverse bloemen. We stippelen tijdens de wandeldag twee prachtige routes uit." "Dat is ook zo leuk aan deze wandeldag", zegt Kathinka, "Er is een route van 7,5 en 15 kilometer, dat maakt het toegankelijk voor jong en oud."

Ook meedoen? De wandeltocht Kleurrijk Julianadorp is zondag 28 april. Inschrijven kan via www.kleurrijkjulianadorp.nl.