Formido Den Helder wordt omgebouwd naar Praxis

DEN HELDER – In het voorjaar van 2019 wordt Formido Den Helder omgebouwd naar Praxis Den Helder. De vernieuwde winkel zal over een ruimer assortiment aan doe-het-zelf-producten voor alle makers, gevorderd of beginnend, beschikken. Zo kan nog beter slagen.

Nóg meer keuze, inspiratie én service bij Praxis

"De bouwmarkt zal flink onder handen worden genomen. De winkel wordt voorzien van een geheel nieuwe winkelinrichting. Zo worden er niet alleen nieuwe stellingen geplaatst, maar ook nieuwe kassa's, informatiebalies en winkelwagens."

Spiksplinternieuwe winkel

"Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open, om onze huidige klanten van dienst te kunnen zijn. Na de verbouwing biedt Praxis Den Helder de klanten een groter aanbod. Er worden meer stellingen toegevoegd ten opzichte van de huidige situatie."

Grote opruiming

Voordat de winkel wordt omgebouwd, moeten er eerst diverse assortimenten worden uitverkocht. Daar zijn we al een aantal maanden geleden mee begonnen. De grote opruiming start begin 2019", aldus de bedrijfsleider.

Vertrouwde gezichten

Alle huidige medewerkers gaan mee naar Praxis. De vertrouwde gezichten bieden ook straks weer de service die iedereen van hen gewend is. De vertrouwde services (bezorg-, inmeet- en klusservice) en garantie van Formido, blijven bij Praxis Den Helder bestaan.

Extra services

De vertrouwde services (bezorg-, inmeet- en klusservice) en garantie van Formido, blijven bij Praxis Den Helder bestaan. Praxis heeft als missie er écht 'Voor de Makers' te zijn en organiseert in dit kader ook diverse landelijke workshops. Via www.praxis.nl/service/workshop vinden klanten het totale aanbod aan workshops en kunnen zij kijken voor een workshop bij hen in de buurt.

Korting 50-plussers

Klanten kunnen bij Praxis sparen voor Air Miles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.

Praxis Den Helder is straks te vinden op het vertrouwde adres aan Burgemeester Ritmeesterweg 17 in Den Helder.