Nu ook houten vloeren bij Thuisin van Brederode.
Nu ook houten vloeren bij Thuisin van Brederode. (Foto: aangeleverd)

Ook houten vloeren bij Thuisin van Brederode

DEN HELDER - Een houten vloer geeft gelijk enorm veel charme, warmte en klasse aan een woonkamer. Dat is ook de reden dat Thuisin van Brederode uit Den Helder twee collecties met houten vloeren in haar assortiment heeft opgenomen. De Lindura houten vloeren en de Hollandsche Vloeren. "Hoe populair de pvc-vloer ook blijft, in onze winkel krijgen we steeds vaker de vraag of we ook 'echte' houten vloeren verkopen. En aan die vraag hebben we vanaf nu gehoor gegeven", aldus John Boltendal, mede-eigenaar van de meest inspirerende woninginrichter van Den Helder.

Een houten vloer behandel je met liefde. Dat begint al bij het leggen. "Onze vakmannen hebben kennis van de houten vloeren en weten exact hoe ze deze moeten leggen, in welk patroon je je vloer ook wenst. Zelfs voor een visgraatpatroon draaien zij hun hand niet om". John vertelt vol trots over zijn nieuwe collecties houten vloeren. Zo is de Hollandsche Vloeren collectie een echte blikvanger. "Je weet je zeker dat je vloer alle aandacht opeist. Een natuurlijke vloer met keuze uit 24 eiken planken- en visgraatvloeren. Verkrijgbaar in diverse (gerookte) kleuren".

Zoek je een sterke en robuuste vloer? De Lindura collectie is opgebouwd uit houtvezels en minerale bestanddelen. "Die kan wel een stootje hebben, zeker ook door de unieke productiemethode waardoor knoesten en scheuren nog beter zichtbaar zijn".

Naast houten vloeren en vele andere vloeren zoals pvc, hebben ze een ruim assortiment raamdecoratie, gordijnen, behang, verf, buitenzonwering en kasten op maat. Laat je inspireren en adviseren in de winkel of bij je in huis en maak gebruik van de meet-, leg- en monteerservice.

Thuisin van Brederode, Ravelijncenter 1 in Den Helder.