Ren langs de bloeiende bollenvelden tijdens de Rotary Duin Businessloop.
Ren langs de bloeiende bollenvelden tijdens de Rotary Duin Businessloop. Foto: (Foto: AdobeStock)

Negende Rotary Duin Businessbollenloop

> vervolg van de voorpagina

Elk lid van een team bepaalt zelf welke afstand hij of zij gaat lopen: 5 of 10 kilometer. De inschrijfkosten per team van maximaal 5 lopers (er kunnen zich natuurlijk meer teams van een en dezelfde organisatie inschrijven) bedragen € 85,-, het overgrote deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Ook individuele lopers kunnen zich voor de Rotary Businessloop inschrijven, de inschrijfkosten bedragen € 8,50 (bij voorinschrijving) en € 9,50 bij inschrijving op de dag zelf, ook van dit bedrag gaat een aanzienlijk deel naar het goede doel.

Het evenement vindt zondag 21 april plaats. Start en finish zijn bij camping 't Noorder Sandt aan de Zanddijk in Julianadorp. De starttijd voor de Businesslopers is, zowel voor de 5 als 10 kilometer, om 11.00 uur.

De inschrijving van de teams voor de Businessrun kan alleen bij voorinschrijving. Neem voor meer informatie, zoals het verkrijgen van inschrijfformulieren, contact op met James Meijer van Rotary Club Den Helder, tel. 06-53239810 of per e-mail: meijertromp@quicknet.nl. Zie voor meer informatie over Stichting Present: stichtingpresent.nl/denhelder