's Heeren Loo hout zaterdag 16 maart Open Huis in Julianadorp en Schagen.
's Heeren Loo hout zaterdag 16 maart Open Huis in Julianadorp en Schagen. (Foto: 's Heeren Loo)

Open Huis 's Heeren Loo in Schagen en Julianadorp

JULIANADORP - Heb je altijd al een keer mee willen lopen met mensen die in de gezondheidszorg werken? Interesse in een baan in de zorg? Of zoek je meer informatie over wonen, behandeling of dagbesteding via 's Heeren Loo? Kom dan zaterdag 16 maart langs bij de locaties Julianadorp (Noorderhaven) en Schagen ('t Skagerrak) tijdens het Open Huis in de Week van Zorg en Welzijn. Mensen met een verstandelijke beperking laten samen met hun begeleiders zien hoe zij op een plezierige wijze samen wonen en werken.

's Heeren Loo houdt op twee locaties een Open Huis in de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom; mensen met een verstandelijke beperking, hun familie en vrienden, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en alle andere geïnteresseerden. Er zijn verschillende activiteiten in 't Skagerrak in Schagen en op het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Informatieve markt

Er is een leuke, creatieve- en informatieve markt in de hal van 't Skagerrak (Schagen) en Het Blok, het hart van Noorderhaven in Julianadorp. Hier verkopen cliënten leuke handgemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires) en vertellen cliënten over het wonen, leren, werken, de recreatiemogelijkheden en de ondersteuning van 's Heeren Loo. Het Expertisecentrum Advisium van 's Heeren Loo is ook vertegenwoordigd. Een hartelijk welkom met koffie/thee en iets lekkers erbij.

Maak kennis met 's Heeren Loo, de interne opleidingen, banen en vacatures. Zowel in de directe zorg- als in de staf en ondersteunende functies. Wie weet zit er een mooie baan bij met, wanneer nodig, een passende opleiding. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo?

> lees verder op pagina 3