Gratis uitleen verpleegartikelen bij Comfort & Welzijn Kossen

DEN HELDER - Comfort & Welzijn Kossen fungeert al meer dan zes jaar als een officieel uitleenpunt van verpleegartikelen voor de regio Den Helder, Schagen en omgeving. Er zijn al vele inwoners uit de regio die van deze extra service gebruik hebben gemaakt.

Tijdelijk hulpmiddel

Het kan gebeuren dat men, na een blessure of een medische ingreep, tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Bijvoorbeeld een rolstoel na een medische ingreep of blessure aan de knie. Bij Comfort & Welzijn Kossen kan men dan het hulpmiddel gratis lenen. Alle uitleenhulpmiddelen mag men kosteloos lenen voor de eerste dertien weken met een maximale verlenging van nog eens dertien weken. Gewoon binnenlopen en meenemen al naar gelang de behoefte. Iedereen heeft hier recht op volgens de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).

Vergoeding door zorgverzekeraar

Om gebruik te maken van de uitleenhulpmiddelen is het niet nodig om lid te zijn of te worden van Comfort & Welzijn Kossen. Voor deze tijdelijke hulpmiddelen geldt dat kortdurende uitleen door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Het lenen kost dan niets. Ga naar de winkel en neemt een geldige ID mee en een pasje van de zorgverzekeraar. De medewerkers gaan dan samen met de klant bepalen wat zij het beste kunnen lenen. De aanvrager krijgt de producten dan direct mee en kan er dus per direct gebruik van gaan maken. Als het product onverhoopt niet op voorraad is, dan laten ze het een a twee dagen later gratis thuisbezorgen!

Tweedehands producten in goede staat

Wat kan men lenen? Rolstoelen, duwstoelen, bedverhogers, douchestoelen/krukken, hoog-laag bedden, papegaai, zitkussens, WC verhogers, en nog veel meer. Daarnaast heeft Comfort & Welzijn Kossen regelmatig gebruikte bedden, stoelen en scootmobielen beschikbaar. De enige voorwaarde is dat ze van een betrouwbare leverancier komen en in een goede technische staat verkeren. Het prijsvoordeel is dan voor de klant!

Comfort & Welzijn Kossen is te vinden aan Marsdiepstraat 399 in Den Helder, tel. 0223-616212. Zie ook: www.comfortenwelzijn.nl / www.stoelthuis.nl