's Heeren Loo hout zaterdag 16 maart Open Huis in Julianadorp en Schagen.
's Heeren Loo hout zaterdag 16 maart Open Huis in Julianadorp en Schagen. Foto: (Foto: 's Heeren Loo)

Open Huis 's Heeren Loo Julianadorp

> vervolg van de voorpagina

Kom praten met de vrijwilligerscoördinator. Ook de recruiters zijn aanwezig, dus neem een cv mee en ontdek welke functie het beste past.

'Hemd van je lijf'

Ontmoet tijdens de 'Hemd van je lijf' sessie medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt), LVB (licht verstandelijk beperkt) en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van 's Heeren Loo, maar ook ambulant bij de mensen thuis. Vraag hen alles over wat je wilt weten uit de dagelijkse praktijk.

Bij woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp zijn in de middag nog extra activiteiten. Verken het terrein van woonzorgpark Noorderhaven tijdens een tour met de bolderwagen. Bij een woning of dagbestedingslocatie stap je uit om een kijkje te nemen. Tijdens de rondleidingen maak je kennis met cliënten.

Nachtzorg in beeld

Hoe wordt 's nachts voor de cliënten gezorgd? Kijk mee met de medewerkers van de Nachtzorg. Ook het Expertisecentrum Advisium opent haar deuren. Benieuwd hoe 's Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten ze in huis hebben? En welke functies het Expertisecentrum Advisium biedt voor werkzoekenden? De specialisten van het gezondheidscentrum leiden bezoekers graag rond.

Zaterdag 16 maart is iedereen van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur bij 't Skagerrak aan De Spreng 6 in Schagen en van 13.00 tot 16.00 uur bij woonzorgpark Noorderhaven. Bezoekers kunnen zich melden bij gebouw Het Blok aan Eikenhout 310 in Julianadorp. Zie www.sheerenloo.nl/weekvanzorgenwelzijn voor meer informatie en routebeschrijving.