Jan van de Berg van Tuincentrum De Stolp.
Jan van de Berg van Tuincentrum De Stolp. (Foto: aangeleverd)

Tuincentrum De Stolp is weer open

JULIANADORP - Met frisse energie begint Tuincentrum De Stolp dit weekend weer aan een nieuw en veelzijdig seizoen met onder andere een grote diversiteit beplanting van klein tot groot. Deze halen ze rechtstreeks vanaf de veiling of van de kweker. Door deze inkoop kunnen ze ook specifieke planten-wensen vervullen en blijven de prijzen zeer aantrekkelijk. Een mooie grote potmaat hoeft daardoor niet duur te zijn.

"Wat wij belangrijk vinden is een goed advies naar de klant toe. De standplaats, grondsoort en bemesting is van groot belang voor de plant",aldus Jan van den Berg van Tuincentrum De Stolp. "Een plant is gauw gekocht, maar het optimaal genieten komt door de juiste verzorging."

"Ons assortiment goede gronden is ook uitvoerig aanwezig. Zeker als de tuin erg schraal aan voeding is (zandgrond), wat de basis is om een mooie tuin te krijgen voor alles wat men er in gaat zetten. De mest-en bestrijdingsmiddelen zijn ook weer uitgebreid. Wij hebben goede ervaring met Culterra-mest die te gebruiken is voor gazon, borders en potten en zeer effectief en langwerkend is. We hebben veel tevreden klanten van dit product", zegt Jan.
De groentetuin-hobbyist kan zich uitleven met de biologisch voorgeteelde groenteplantjes, pootaardappelen, plant-uitjes et cetera en niet te vergeten onze goede Biologische groente. De Bij-en Vlinderbloemen zaden komen steeds meer in trek ten opzichte van de gewone, gemanipuleerde zaden.De tuinmeubelafdeling is weer vernieuwd met mooie setjes voor zonnige Outletprijsjes! Verder hebben we uiteraard onze Grijs-en roodsteen weer in het assortiment en diverse andere potterie. Verder zijn er nog diverse andere artikelen te verkrijgen zoals ACD-kastjes,tuinschuurtjes enzovoort".

Wat ook fijn winkelen is; weer of geen weer, alles is overdekt en er is ruime parkeergelegenheid bij Tuincentrum De Stolp aan Schoolweg 78 in Julianadorp. Bovendien heten ze vanaf vrijdag 15 maart Uw Groene Vakwinkel welkom! De winkel voor de tuinliefhebber,dierenvriend en doe-het-zelver. Elke betalende klant krijgt dit weekend een lente-attentie bij Tuincentrum De Stolp en kinderen mogen een gratis ritje op het paard/helikopter maken.