DA Drogisterij & Parfumerie Oosterom houdt momenteel de Hart voor Hart-weken.
DA Drogisterij & Parfumerie Oosterom houdt momenteel de Hart voor Hart-weken. (Foto: aangeleverd)

Hart voor je Hart-weken bij DA Drogisterij Oosterom

DEN HELDER - DA Drogisterij & Parfumerie Oosterom staat de komende tijd in het teken van de Hart voor je Hart-weken. Eigenaar Miranda Oosterom-Curvers licht toe waarom dit zo'n belangrijk thema is. "Wij zijn eigenlijk altijd wel bezig met gezondheid en nu geven wij extra aandacht aan cholesterol. In de komende weken kunnen klanten bij ons hun cholesterolwaarde laten meten. Dat is sowieso handig om te weten, zeker omdat een (te) hoog cholesterol geen klachten hoeft te geven. Mensen worden bewust gemaakt en kunnen eventueel hun leefstijl aanpassen.

Laagdrempelig

De test wordt uitgevoerd in de winkel van DA Drogisterij & Parfumerie Oosterom in winkelcentrum SchootenPlaza en neemt slechts een paar minuten in beslag. "Het wordt op een laagdrempelige manier gedaan door onze vertrouwde medewerkers. Dat is fijn voor onze klanten, waarbij wij wel aanraden om vooraf een afspraak te maken", licht Miranda toe. "De test is echter alleen een indicatie hoe het met de cholesterolwaarden staat. Indien er een te hoog cholesterol wordt gemeten, dan adviseren wij altijd om langs de huisarts te gaan. Juist het bewustwordingsproces en een eventuele verandering in leefwijze vormen de insteek van onze Hart voor je Hart-weken."

Da Drogisterij & Parfumerie Oosterom is te vinden in winkelcentrum SchootenPlaza aan Vrede en Vrijheid 5 in Den Helder, tel. 0223-635275. De aankomende cholesteroltest vindt vrijdag 22 maart plaats. Neem voor het maken van een afspraak contact op met DA Drogisterij & Parfumerie Oosterom of ga langs bij de winkel.