Veldman Linnenverhuur en De Linnenkoerier nu onder één dak

DEN HELDER – Veldman Linnenverhuur is in januari 2019 verhuisd naar Koperslagersweg 21a (Kooypunt) Den Helder. Voorheen was het bedrijf verdeeld over twee verschillende locaties in Den Helder: een kantoorruimte en een opslagruimte. Om efficiënter te kunnen werken is alles nu onder één dak te vinden in de oude showroom van Martin Schilder.

Veldman Linnenverhuur houdt zich bezig met de professionele verhuur van linnengoed en biedt wasserijdiensten aan in heel Nederland.

Logistiek centrum

Met de komst van de activiteiten van De Linnenkoerier (voor de kleinere logiesverstrekker) ontstond ook de vraag naar een logistiek centrum.

Vooruitgang

De verhuizing betekent een enorme vooruitgang voor het bedrijf. Directeur Wouter Lak is dan ook positief gestemd ver de verbetering: "In het grote, nieuwe pand kunnen we makkelijker, efficiënter en dus sneller werken. We hebben veel meer ruimte en de lijnen onderling zijn korter."

Wie nieuwsgierig is geworden en een kijkje wil nemen is van harte welkom. Wel graag van tevoren even bellen naar 0222-623475.