Land van Fluwel stijgt tot grote hoogte

SINT MAARTENZEE - Het grootste avontuur voor jong en oud start het nieuwe seizoen met de opening van een uitkijktoren waar je u tegen zegt. Vanaf tien meter heb je een waanzinnig uitzicht over de bloeiende bloemenvelden.

Kinderen razen middels een glijbaan van deze hoogte naar beneden. Met de trap kan ook. De uitkijktoren heeft een speelse en ruige uitstraling waardoor deze prachtig past bij het park en de omgeving. Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee is de ultieme plek voor levensgenieters en avonturiers. Deze winter is hard gebouwd aan een nieuwe skelterbaan en klimparcours waar kinderen gezekerd klimmen.

Jong en oud trekken verder de stoute schoenen uit en bedwingen het blotevoetenpad, dat zeker voor kinderen ook vol avontuur- en klautermogelijkheden zit. Struin een kilometer lang over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen.

In de Dutch Tulip Experience maak je met een audiotour kennis met de sprookjesachtige geschiedenis van ons bekendste Hollandse icoon: de tulp!

Terwijl kinderen, na een aantal gezamenlijke avonturen, nog uren spelen in het AvonturenSpeelParadijs en het verstoppertjesbos is het voor de volwassenen goed toeven op het terras van Restaurant De Kneinsberg. De oude stolp op het terrein biedt naast 47 pannenkoeken volop bourgondische heerlijkheden. Voel de lente en beleef het avontuur op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Kom maar op als je durft!

www.landvanfluwel.nl