Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Open dag Camperverhuur Petten

WARMENHUIZEN- RPR Camper & Caravan Service en Camperverhuur Petten houden zaterdag 30 maart een open dag. Wie tussen 10.00 en 16.00 uur de vestiging van het jubilerende RPR - het familiebedrijf bestaat tien jaar - bezoekt proeft eerst de gezelligheid die bij beide bedrijven past. En voelt daarna langzamerhand de bewondering groeien.

Want dat is wat vakmanschap doet met de leek. Eerst zie je alleen die monteur met vieze handen, daarna zie je pas hoe kundig die handen de kleinste schades (Profile Repair in vaktermen) aan de aluminium platen repareert of het grovere werk aan het onderstel met het oog van 'de gildemeester' gepolijst uitvoert. Relaties van RPR vertellen over de nieuwste trends. "En dan hebben we het over relaties in vak-gerelateerde gebieden waar ook echt wat nieuws speelt", vertelt eigenaar Robert Rührup van RPR. "Denk aan de veren die de bovenconstructie moeten dragen. Wij zijn dealer van VB-Airsuspension, het beste en meest innovatieve merk in de markt. Ook tonen we de nieuwste levelsystemen van het A-merk Mave en diverse camper- en caravanaccessoires van het topmerk Dynad. Verder etaleren we een nieuwe unieke zirkonium coating die nog meer bescherming biedt voor de caravan en camper en daarnaast die gewenste luxueuze spiegelreflectie heeft."

Zo ogen de buscampers van Camperverhuur Petten ook en sowieso zijn ze maximaal slechts een paar jaar oud. Comfort staat uiteraard voorop voor wie een buscamper verhuurt voor zijn of haar vakantie en de buscampers van Irma en René Bodenstaff zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Denk aan een gasfornuis, eettafel, toilet, luifel, draaibare voorstoelen, een fietsenrek, een achteruitrijcamera en meer. "Nieuw en extra comfortabel is dat er nu ook een type buscamper is met een tweepersoonsbed in de lengte", vertelt het Pettemer echtpaar wiens bedrijf ook een begrip is geworden: volgend jaar viert ook Camperverhuur Petten het tienjarig bestaan!

Tijdens de open dag, die plaatsvindt aan de Debbemeerweg 8 in Warmenhuizen, zijn er uiteraard diverse buscampers live te bezichtigen!

Meer weten? Zie www.camperverhuurpetten.nl of www.rprcamperservice.nl.