Voorjaarseditie van de Seniorenmiddag

DEN HELDER - De voorjaarseditie van de Seniorenmiddag vindt woensdag 17 april plaats in schouwburg De Kampanje. Tijdens deze gezellige middag voor 55-plussers staat vanaf 14.00 uur een gevarieerd programma geprogrammeerd, waar tientallen artiesten uit stad en regio aan zullen deelnemen.

Verrassing in programma

Muziek, dans en voordracht vormen traditioneel de ingrediƫnten van de Seniorenmiddag. Het programma blijft echter tot het laatste moment een verrassing.

Always late

Na afloop van het zaalprogramma kan er in de Stadshal worden nagekaart met op de achtergrond muziek van de formatie Always Late.

Seniorencentra

Kaarten kosten 7,- euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa van schouwburg De Kampanje op Willemsoord en in diverse seniorencentra. Meer informatie over de kaartverkoop is te verkrijgen bij Ria Czech, tel. 0223-642779

Serviceclubs

Wie door omstandigheden niet op eigen gelegenheid kan komen, kan van maandag 8 tot en met donderdag 11 april een beroep doen op de leden van de gezamenlijke serviceclubs. Zij regelen gratis vervoer. Opgave bij Petra Zeelenberg, tel. 06-22211263.