Marcel Becker en Richard Portier van AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening.
Marcel Becker en Richard Portier van AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening. (Foto: Vincent de Vries Rodi Media)

'Laagdrempelig en heel persoonlijk'

DEN HELDER - "Laagdrempelig, heel persoonlijk en met advies op maat". Zo omschrijft Richard Portier de vestiging van AFD in Den Helder. Zijn kantoor is gevestigd op Willemsoord 52b en die keuze is een bewuste geweest. "We zitten hier midden op de Oude Rijkswerf die volop in ontwikkeling is en zijn daarnaast goed bereikbaar voor onze klanten. Inmiddels hebben we al weer bijna zes jaar een vestiging in Den Helder waar wij voor alle partijen wat kunnen betekenen op het gebied van financiële dienstverlening."

Als echte Jutter weet Portier precies hoe de markt zich in de marinestad ontwikkelt. "Als onafhankelijk advieskantoor hebben wij de samenwerking gezocht met Coltof Makelaardij. Zij zijn evenals onze vestiging geworteld in Den Helder, waar ik geboren en getogen ben. De synergie met hen is goed, maar vanzelfsprekend kunnen wij hypotheekadvies geven voor allerlei partijen. Wij kennen de lokale markt en de afzonderlijke makelaardijen vanzelfsprekend goed."

Het onafhankelijke karakter van de AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening, waartoe AFD Den Helder behoort, leidt tot een bijbehorende werkwijze. "Wanneer mensen al zaken doen met een bepaalde bank, dan kunnen wij het product eveneens aanbieden. Echter, juist doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij advies op maat geven. Wat is het beste voor de klant? Zodoende adviseren wij wat de mogelijkheden zijn wat betreft financiering vanaf de starter tot aan de gepensioneerden."

AFD Den Helder is te vinden aan Willemsoord 52b in Den Helder. Richard Portier is te bereiken via tel. 06-55122867. Zie ook: www.afdadviesgroep.nl