Een slowcooker.
Een slowcooker. (Foto: aangeleverd)

Pasen bij Scheffer Witgoed

DEN HELDER - Scheffer Witgoed is tweede Paasdag, maandag 22 april, open van 11.00 tot 16.00 uur aan Bedrijfsweg 3H in Den Helder. "Wij openen al jaren onze deuren op tweede Paasdag, dus je kunt inmiddels wel van een traditie spreken. Theo en ik staan gezellig in de winkel en ik geef kookdemonstraties in Ben's Kookboet", licht Marian Scheffer toe. "Deze keer heb ik een recept gevonden waarmee ik lasagna ga maken in de slowcooker. Bezoekers mogen proeven van de lasagna en de smoothies die vers bereid zijn in de blender."

Naast de demonstraties in Ben's Kookboet kan men tweede Paasdag bij Scheffer Witgoed natuurlijk ook gewoon terecht in de winkel. "Theo en ik lopen door de winkel, dus als je wat wilt weten dan kun je dat gerust vragen. Momenteel hebben wij een mooie Bosch-stofzuiger waarop een leuke cash-back actie loopt en verder hebben wij natuurlijk keuze genoeg in onze zaak. Zoals altijd wordt het weer een leuke dag, dus kom gezellig langs."

Tweede Paasdag

Kom maandag 22 april, tweede Paasdag, langs van 11.00 tot 16.00 uur bij Scheffer Witgoed aan Bedrijfsweg 3H in Den Helder, tel. 0223-636864. Zie voor meer informatie: www.schefferwitgoed.nl