Helderziend medium Corrie Sorber bij Aurora

DEN HELDER – Het spiritueel centrum Aurora heeft voor woensdag 24 april het bekende medium Corrie Sorber uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Om 20.00 uur gaat de paranormale avond van start. Entree niet-leden is € 7,-. Donateurs krijgen toegang voor € 5,-.

Het medium Corrie Sorber heeft de laatste jaren bekendheid verworven in Noord Holland. Zij verzorgt onder andere openbare avonden voor Harmonia in Alkmaar. De recensies over dit medium zijn goed.

'Klassiek medium'

Corrie Sorber is een 'klassiek medium'. Zij stelt zich open voor gidsen van gene zijde en brengt de informatie op een praktische en nuchtere wijze naar de aanwezigen in de zaal. Haar boodschappen worden altijd herkend. Recentelijk was zij succesvol aanwezig op de paranormale beurs in Motel Den Helder.

Foto's en voorwerpen

De avond van woensdag 24 april zal in het teken staan van helderziende waarnemingen aan de hand van foto's en voorwerpen. Op deze manier kan zij de persoonlijke situatie op een heldere manier in beeld brengen. Zie ook: https://123aurora123.wordpress.com