Het was gezellig druk op de buurtlunch in winkelcentrum SchootenPlaza.
Het was gezellig druk op de buurtlunch in winkelcentrum SchootenPlaza. (Foto: aangeleverd)

Gezellige Buurtlunch in SchootenPlaza

DEN HELDER - Winkelcentrum SchootenPlaza bood donderdag 18 april weer ruimte voor een gezellige Buurtlunch. Deze keer schoven er maar liefst negentig buurtbewoners aan voor de Buurtlunch, dus het was gezellige druk in het winkelcentrum in de Schooten.

Extra hulp leerlingen basisschool de Dijk

Voor iedereen was er een gekookt eitje en natuurlijk kon iedereen volop genieten van de broodjes, beleg , paasbrood, koffie /thee, melk en sapjes. Een achttal vrijwilligers zorgden er ook deze keer voor dat de lunch in goede orde verliep. De extra hulp die zij kregen van leerlingen van basisschool de Dijk was echter meer dan welkom. Het was leuk om te ervaren dat jong en oud het leuk vonden om zo met elkaar om te gaan. Iedereen was dan ook vol lof over de kinderen.

Verder zag je ook bij deze editie van de Buurtlunch in winkelcentrum SchootenPlaza weer dat alle aanwezigen gezellig met elkaar in gesprek waren. Veel deelnemers hebben daardoor nieuwe mensen gesproken, waarbij zij elkaar wellicht nogmaals spreken bij een ontmoeting in het veelzijdige en goed bezette winkelcentrum SchootenPlaza. Dat kan bijvoorbeeld bij de gezellige bankjes of tijdens de vele activiteiten die gehouden worden in het winkelcentrum aan Vrede en Vrijheid in Den Helder.

Afbeelding