De Lichtboei heeft een nieuw terras.
De Lichtboei heeft een nieuw terras. (Foto: aangeleverd)

Nieuw terras voor De Lichtboei

DEN HELDER - Het zonnetje liet zich tijdens de Pasen al zien. Veel mensen genoten van het heerlijke weer. Zo ook de bewoners van locatie De Lichtboei!

Zij hebben een nieuw terras gekregen compleet met vrolijke planten die de bewoners, samen met medewerkers, kunnen verzorgen en een set nieuwe tafels en stoelen. Vrijwilligers hebben een aantal weken lang hard gewerkt om het terras af te breken. Zo werd het oude terras leeggehaald en moesten alle tegels, planten, tafels en stoelen plaats maken voor nieuwe.

Oudendijk Hoveniers en JR Sierbestrating hebben ervoor gezorgd dat er een geheel nieuw terras werd aangelegd, waarbij ook nieuwe schuttingen en poorten werden geplaatst.Samen met een bewoner van De Lichtboei hebben twee medewerkers nieuwe planten gekocht voor op het terras.

Opening

Nadat de planten en het nieuwe tuinmeubilair door vrijwilligers, medewerkers en een bewoner was geplaatst, kon de officiƫle opening plaatsvinden. Het terras zat vol met cliƫnten, familieleden en medewerkers, die genoten van het zonnetje, een heerlijk verkoelend drankje en vrolijke muziek van het draaiorgel van Boon.