Marieke en Boer Tom staan romantisch tussen de tulpen.
Marieke en Boer Tom staan romantisch tussen de tulpen. Foto: @groovypat)

Eerste #boertomtulpenmeet

NIEUWE NIEDORP - Zeventien instagrammers kwamen zaterdag 20 april op een zonnige dag bijeen in de achtertuin van Boer Tom Groot in Nieuwe Niedorp, om aan de eerste #boertomtulpenmeet deel te gaan nemen. De dag kon niet mooier beginnen, de tulpenvelden stonden er prachtig kleurrijk bij en de route was zorgvuldig uitgestippeld door Patrick & Linda (@groovypat en @vlinderlin op Instagram)

Trots op mooie omgeving

Zij hebben deze 'tulpenmeet' samen met Boer Tom (bekend van 'Boer zoekt vrouw' en 'Eigen huis en tuin') georganiseerd, omdat ze trots zijn op hun mooie omgeving, en willen dat met de rest van de wereld delen. Na een gezellig inleidend praatje van Tom ging de enthousiaste groep op pad met de E-choppers van Freds verhuur, wat hadden ze een bekijks!

Prachtige plaatjes

De tulpenvelden van Tom waren vooraf voorzien van extra attributen zoals een trap en een Balinese parasol van 'Mapa Mundo' om de fotografen creatief te prikkelen, en dat resulteerde in prachtige plaatjes, (ook met een drone!)die enthousiast gedeeld zijn door de Instagrammers.

Mooie tulpenroute

Halverwege de mooie tulpenroute stond er bij Anita Klaver van Klaver kaas een lange gedekte tafel buiten met de meest uitgebreide zalige lunch met lokale streekproducten die je je maar kan bedenken. Na een rondleiding door de ruime koeienstallen reden ze voldaan weer verder door het prachtige zonnige Westfriese landschap, langs langgerekte dijken, grazende koeien, molens,schattige lammetjes, idyllische boerderijtjes en natuurlijk de talrijke en kleurrijke tulpenvelden.

Tulpeninstameet

Niedorp is mooi op de kaart gezet, wie op Instagram #boertomtulpenmeet opzoekt, kan nog een beetje meegenieten. Deze tulpeninstameet is mede mogelijk gemaakt door Holland boven Amsterdam, Freds verhuur en Klaver kaas. Vooraf is er toestemming gevraagd aan alle tulpenboeren om op hun land te komen.

Linda Smit

Dr. De Boerstraat 15

Nieuwe Niedorp

+31612149401

www.instagram.com/vlinderlin

Bank: NL08INGB0008375438

KvK: 71859489

BTW: NL181167840B01