Willem Alexanderhof.
Willem Alexanderhof. (Foto: aangeleverd)

Start verkoop fase 3 van Willem Alexanderhof

JULIANADORP - In het prachtige Julianadorp is een nieuwe gezellige dorpswijk met comfortabele nieuwbouwwoningen in aanbouw. Vrijdag 24 mei start de verkoop van derde bouwfase. In totaal gaan er 84 nieuwbouwwoningen in verkoop. De woningen zijn zeer energiezuinig en onderhoudsarm. De bouw van fase 3 start dit najaar.

Willem Alexanderhof is een uitbreiding van het oude dorp en ontwikkelt zich buurtje voor buurtje. De wijk is ruim opgezet met veel groen, hofjes en plantsoenen met speelplekken voor kinderen. Rondom fase 3 loopt een brede watergang waar je straks met je bootje of kano kan varen. Om de dorpse sfeer compleet te maken krijgen enkele vrijstaande woningen een eigen toegangsbruggetje.

De diversiteit in het aanbod van rij- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen is groter dan ooit. Twee architectenbureaus hebben 20 nieuwe woningtypen ontworpen! Elke woning kan naar eigen wens door de koper bovendien nog helemaal op maat worden gemaakt naar de eigen woonwensen. De verkoopprijzen worden vrijdag 24 mei bij de start verkoop bekend gemaakt. Vanaf die datum is het gedurende twee weken mogelijk om een optie op één of meerdere woningen aan te vragen.

De woningen zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door optimale isolatie en een lucht/water-warmtepompsysteem hebben de woningen zeer lage stookkosten. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars en Warnars Makelaardij.

Zie voor meer informatie: willemalexanderhof.nl