Marijke Abbekerk en Arno van LIeshout van TravelXL Reisburo Marijke.
Marijke Abbekerk en Arno van LIeshout van TravelXL Reisburo Marijke. (Foto: Peter van Aalst)

'Gaan dagelijks de hele wereld over'

SCHAGEN - Bij TravelXL Reisburo Marijke spreken Marijke Abbekerk en Arno van Lieshout dagelijks hun verbeelding aan tijdens het boeken van reizen voor hun klanten. "Eigenlijk gaan wij dagelijks de hele wereld over voor de klant", stelt Arno. "Met de wensen van de klanten in onze gedachten proberen wij zo de beste reis samen te stellen voor hen", vult Marijke aan. Het duo is goed op elkaar ingespeeld en dat is ook wel logisch, want ze kennen elkaar immers al 27 jaar.

"Ik ben ooit voor Arno gaan werken bij zijn reisburo in Den Helder", vertelt Marijke. "Vervolgens heb ik mijn eigen onderneming opgestart in Schagen, waar Arno vorig jaar is komen werken voor mij. Geweldig en ontzettend leuk dat we elkaar zo kunnen helpen en verder gaan met de prettige samenwerking die wij altijd hebben gehad". Gekoppeld aan de ruime ervaring die zij op hebben gedaan in de reisbranche kunnen zij voor iedereen een mooie reis samenstellen variërend van rondreizen en cruises tot bestemmingen als Cuba.

Een reis boeken bij TravelXL Reisburo Marijke kan op verschillende manieren. "Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag open tot 14.00 uur en zaterdags de hele dag", legt Marijke uit. "Echter, telefonisch zijn wij altijd bereikbaar en desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak bij de klanten thuis te maken". Die manier van werken spreekt de mensen aan, zo weet Arno. "Onze service gaat verder dan alleen een reis boeken, want wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening waaronder het aanvragen van visa en bijvoorbeeld een huurauto. Bijkomend voordeel is dat degene die de reis bij ons boekt er geen omkijken naar heeft én dat zelfs kan doen in de eigen huiselijke omgeving".

TravelXL Reisburo Marijke is te vinden aan Molenstraat 19 in Schagen, tel. 0224-217666. Zie ook: www.travelxl.nl/marijkeschagen