Grand Keukens & Bad tweede pinksterdag geopend.
Grand Keukens & Bad tweede pinksterdag geopend. (Foto: aangeleverd)

Pinkstervoordeel bij Grando Keukens & Bad

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken ze de wensen van de klant en is er altijd een keuken of badkamer in welke smaak dan ook. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: 20% Pinkster voordeel en een Inductie kookplaat of regendoucheset cadeau!

Bezoek deze maand de showroom en maak gebruik van de Pinksterdeals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Bij aankoop van een keuken profiteert de klant van 20% korting en ontvangt men een inductiekookplaat cadeau. In veel nieuwbouwwoningen is een gasaansluiting niet meer toegestaan/aanwezig en voor bestaande woningen worden de prijzen voor gas verhoogd. Een inductiekookplaat is een uitstekend alternatief en heeft naast een moderne uitstraling nog meer voordelen zoals veiligheid, energiezuinigheid en is gemakkelijk schoon te maken. Bij de aanschaf van een badkamer profiteren klanten wederom van 20% korting en ontvangen zij een Grohe Regendoucheset cadeau! Maak die badkamerdroom waar met extra luxe en breid de badkamer gemakkelijk uit met een heerlijke regendouche. Een regendouche zorgt voor een ontspannen gevoel waardoor de badkamer verandert in een kleine wellnessruimte.

Totaalconcept

Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt een totaalconcept. Word geïnspireerd! In de showroom in Den Helder worden grandioze ideeën opgedaan en komen de woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. De vakmensen van Grando nemen het werk van A tot Z uit de handen van de klant: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer. Perfecte service en ontzorgen bij Grando Keukens & Bad Den Helder.

Installatietekeningen

Grando kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk. De nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door de eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt de klant uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Tweede pinksterdag open

Iedereen is van harte welkom, ook op tweede pinksterdag! Kom snel naar Grando Keukens & Bad Ravelijncenter 29 in Den Helder! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Ook voor een afspraak thuis is Grando hét adres. Voor meer informatie en openingstijden, zie www.grando.nl/denhelder. De mensen van Grando Keukens & Bad staan klaar in de inspirerende showroom voor een advies op maat.