25% Korting bij I-KOOK keukens!

DEN HELDER - De komende actiemaand staat in het teken van 25% korting. De actie is geldig op een complete keuken inclusief werkblad, apparatuur en montage. Het leveren van de mooiste keuken, voor de beste prijs. Dat is de missie waar I-KOOK zich al tien jaar dagelijks volop voor inzet. Het jonge, snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels twintig vestigingen door heel Nederland.

Bij I-KOOK Den Helder kan iedereen terecht met alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor alle keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk. Bij I-KOOK hoeven klanten geen zorgen te hebben dat ze te veel betaten en weten ze ook altijd wáár ze voor betalen. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, zijn er altijd de mooiste keuken voor de beste prijs te vinden. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koopt de klant bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven. Het vinden van welke droomkeuken dan ook, was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Persoonlijke keukencoach

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken wordt men bijgestaan door een keukencoach. De klant wordt op persoonlijke en transparante wijze gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken, die geheel voldoet aan de wensen. De persoonlijke keukencoach is altijd het vaste aanspreekpunt. Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf. Kwaliteit is dézekerheid.

Voordat een bezoek wordt gebracht aan de moderne, ruime showroom kan op de website www.i-kook.nl al veel inspiratie worden opgedaan. Er is niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar de keuken kan ook direct worden vormgegeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt de complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.

Koopzondag

I-KOOK Den Helder is tweede pinksterdag geopend. Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van de keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via de internetsite. Iedereen is van harte welkom in Ravelijncenter 31 (tussen Beter Bed en Grando Keukens).

Kijk ook op www.i-kook.nl voor alle koopzondagen of andere informatie en de laatste acties.*vraag naar de voorwaarden

.