Indische middag in de Draaikolk

DEN HELDER - In de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 staat dinsdag 25 juni een Masoek Sadja op het programma. Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor alle mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië.

Gastvrijheid en ontspanning staan hoog in het vaandel

De inloop wordt elke laatste dinsdag van de maand gehouden. Elke keer maken wordt er een gezellige middag van gemaakt, met muziek, eten en dans of een activiteit.

Masoek Sadja betekent: 'Wees Welkom, Kom binnen', en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker is welkom. Gastvrijheid en ontspanning staan hoog in het vaandel.

Lekker bijpraten

Ook is er ruimte om met de aanwezige regiocoördinator van Pelita te praten als daar behoefte aan is. Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn dan wordt daar informatie over gegeven.

Voetjes van de vloer

Tijdens de middag is de muzikale omlijsting in handen van de band 'After Midnight', die er ook voor zorgt dat de voetjes van de vloer kunnen. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks van Toko Intani. De organisatie hoopt op een grote opkomst. De zaal gaat om 13.30 uur open en de middag is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Entree

De entree is slechts € 3,00 en het entreebewijs is tevens lot voor deelname aan de kleine loterij, die om halfvijf begint. Dit is de laatste Masoek van het voorseizoen, de eerstvolgende is pas 24 september.