Marine Golfclub Nieuwediep.
Marine Golfclub Nieuwediep. (Foto: aangeleverd)

Golfen voor de KNRM op Marine Golfclub Nieuwediep

DEN HELDER - Marine Golfclub 'Nieuwediep' organiseert zondag 21 juli een gezellige golfwedstrijd waarvan de opbrengst ten goede komt aan de KNRM Den Helder. Deelname aan deze wedstrijd is mogelijk voor iedereen met handicap 54 of lager. De insteek van de wedstrijd is geld op te halen voor het goede doel, maar gezelligheid, sportiviteit en plezier in de wedstrijd staan eveneens voorop.

Reddingstation Den Helder is een van de 45 reddingstations in Nederland van de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij (KNRM). In Den Helder is de reddingboot Joke Dijkstra gestationeerd. De bemanning bestaat geheel uit vrijwilligers.

Noodoproep

Het schip en de bemanning wordt bij een noodoproep van een schip gealarmeerd en ingezet in het Waddengebied of de Noordzee rondom Den Helder. Alle hulp wordt gratis verleend. Zie ook: http://www.knrm.nl/waar-wij-zijn/reddingstations/den-helder. De wedstrijdvorm is 18 holes stableford, maximale handicap verrekening 36. Er zijn fraaie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren. Plezier staat hoog in het vaandel en dus zijn een aantal fun-elementen en extra uitdagingen toegevoegd, die het goede doel dienen en de wedstrijd nog leuker maken.

Lees verder pag. 13


Opbrengst van de golfdag is voor de KNRM.