Mieke met haar zoon Tommie die- op freelance basis - ook in de woninginrichting werkzaam is als stoffeerder.
Mieke met haar zoon Tommie die- op freelance basis - ook in de woninginrichting werkzaam is als stoffeerder. (Foto: JB/RM)

'We nemen lekker de tijd voor de klant'

DEN HELDER - Een goed adres op het gebied van laminaat, vinyl, pvc, karpet, binnen- en buitenzonwering of vitrage? Een adres waar de klant nog koning is en de koffie altijd bruin is? Dat is ongetwijfeld Vista & Star Woonservice aan de Polderweg 92 in Den Helder.

Vista & Star Woonservice biedt maatwerk

En waarom? "Omdat ik ben opgegroeid in de wereld van woninginrichting. Ben nog net niet geboren tussen de rollen vloerbedekking", lacht Mieke Vilt-Starrenburg terwijl ze een nieuwe pot koffie zet in het keukentje van haar gezellige winkel. "Van huis uit hebben we geleerd dat kwaliteit, service en een goede prijs essentieel zijn als je onderscheidend te werk wilt gaan. In de huidige snelle wereld maken wij tijd voor de klanten en bieden wij ze een gedegen advies. Tenslotte beschikken wij over jarenlange ervaring in de branche. Er is enorm veel keus op het gebied van woninginrichting, daarom doen wij zaken met een aantal grote en kleinere merken die net als wij gaan voor goeie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard is het ook een kwestie van gunnen, dat zit gewoon in de genen." Mieke Vilt-Starrenburg werkt met een eigen atelier waardoor maatwerk kan worden geleverd. "Onze stoffeerders meten alles bij de klant thuis in en zorgen ervoor dat alles tiptop wordt afgeleverd, gelegd en geïnstalleerd. Dát is de kwaliteit die mensen van ons gewend zijn, dus daar wordt niet aan getornd", aldus Mieke. En ondanks het feit dat de winkel van de Helderse onderneemster niet groot is, is 'ie wel gemoedelijk en kan Mieke alle artikelen die ze aan de man brengt aan de klant tonen.

Vista & Star is op do., vr. en zat. open van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook de Facebookpagina.