Easyslim Den Helder staat voor minder vet en meer spieren.
Easyslim Den Helder staat voor minder vet en meer spieren. (Foto: aangeleverd)

Easyslim Den Helder: minder vet en meer spieren

DEN HELDER- Je bed niet meer kunnen uitkomen van de spierpijn door het vele sporten of continu honger lijden omdat je jezelf dwangmatig hebt opgelegd dat je niet meer mag eten. Het is een gruwelbeeld voor veel mensen en het zijn belangrijke redenen dat overgewicht, ondanks alle aandacht ervoor in de media en vanuit de overheid, toch toeneemt in de maatschappij. Easyslim.nu heeft hét antwoord, zonder drastische maatregelen die je dagelijkse agenda in de war schoppen en je minder fijn in je vel doen zitten. Ultrasound en elektrostimulatie zijn dé hulpmiddelen voor de moderne mens in de 24-uurs economie om op optimaal gewicht te komen.

,,Bij ons tref je geen fitnessapparaten maar behandelkamers", vertelt Tanja Houtenbos die sinds 29 juli 2019 franchisehouder van Easyslim.nu in Den Helder is. ,,Op het lichaam worden verschillende pads geplaatst die verbonden zijn aan een geavanceerd apparaat. Dat apparaat zorgt ervoor dat de vetcellen geleegd worden met behulp van ultrasound. Tegelijkertijd worden de spieren getraind door elektrostimulatie." De spieren worden volgens Houtenbos met veel meer intensiteit getraind dan in de sportschool maar zónder de kans op blessures. Het resultaat: het afslanken gaat heel snel zonder dat je je ervoor in het zweet hoeft te werken of tegen je hongergevoel zit op te boksen.

Ook mooier worden met Easyslim.nu

Je overgewicht verminderen maakt je al aantrekkelijker, maar het zijn niet alleen de vormen van je lijf die beter in shape komen. De behandelmethode van Easyslim.nu helpt ook tegen cellulite, oftewel jouw huid past zich beter aan het afvalproces aan: hij wordt mooi strak. Tanja met een veelbetekenende lach: ,,Wie wil dat nou niet?" Voor wie denkt: Sinterklaas bestaat niet….Wel, de behandelingen van Easyslim.nu zijn inderdaad niet gratis (zie voor de kosten de advertentie elders in deze krant), maar anders dan veel Sinterklaas- of Kerstcadeaus blijft het genot van het 'presentje' veel langer hangen.

Soms komt een droom uit…

Een blik in de spiegel elke morgen wordt het beste moment van de dag. Dat klinkt als een sprookje voor mensen die alles al hebben gedaan om af te vallen, maar, zoals Marco Borsato het prachtig verwoordt, soms komen dromen uit. Tanja spreekt dan ook over een droomjob: ,,Het is fantastisch om te zien hoe de klanten elke week slanker worden, hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen en hoe de lach bij hen doorbreekt. Ze worden echt gelukkiger."

Het hangt van de persoon, zijn of haar stofwisseling en de mate van overgewicht af hoe snel de behandeling aanslaat, maar je hebt als klant de garantie dat die werkt. Easyslim.nu is dan ook een uitkomst voor mensen die niet actief willen of kunnen sporten. Bij jij getriggerd? Bel dan voor een afspraak!

Easyslim.nu Den Helder, Vrede en Vrijheid 24, Tel. 06-12511739.