Afbeelding
(Foto: Gerard Krol)

Spetterend nieuw Triade seizoen

DEN HELDER - Het nieuwe cursusjaar gaat weer van start. Dit seizoen staat het programma bomvol geweldige cursussen voor jong en ouder! Triade licht er graag iets uit.

Muziek

Triade geeft muziekles op (vrijwel) elk instrument. Nieuw komend cursusjaar is een extra gratis groepsles (ensemble) voor kinderen tot twaalf jaar die beginnen met het bespelen van een instrument (eerste en tweede jaars). Wie een cursus afneemt krijgt dus in plaats van één les per week een gratis tweede les erbij. Gegarandeerd plezier!

Beeldend

Ook biedt Triade volop nieuwe beeldende cursussen voor volwassenen en kinderen. Heb je bijvoorbeeld wel eens mensen op een elektrische draaischijf potten zien draaien en lijkt je dat heerlijk? Volg dan de keramiekcursus. Heerlijk werken met klei. Ook kan er volop getekend en geschilderd worden. Nu ook in de avonduren voor volwassenen. Kom gerust informeren.

In het naaiatelier van Lucille Lobles kunnen jongeren hun mode-miskoop vermaken tot een fashion-item. Ook visagie en catwalktraining komen aan bod in de cursus 'Van flop naar top'. De Helderse fotograaf Ronald Koster is inmiddels internationaal bekend in de fotowereld. Bij Triade gaat hij komend seizoen aan de slag met (amateur)fotografen die meer willen leren over flitstechniek en hoe daar hele bijzondere beelden mee gemaakt kunnen worden. Een echte aanrader.

Lees verder pagina 15.


Afbeelding