Afbeelding
(Foto: Gerard Krol-PortSite)

Spetterende nieuw Triade seizoen

Vervolg van de voorpagina.

Voor jongeren wordt een basis fotocursus gestart. Leuk om te leren fotograferen? Dan is deze cursus een echte aanrader. Alle basistechnieken worden aangeleverd zodat de fotografen in spé daarna zelf aan de slag kunnen.

Dans

Vanaf twee jaar kan er worden gedanst in de prachtige dansstudio, waar ouders door het grote raam mee kunnen kijken. Nieuw in het dansaanbod voor jongeren: is de cursus dance… in een eigen videoclip. Net als in het populaire tv-programma dans je met je groep een complete clip na. Aan het einde wordt deze opgenomen en spat jij van het scherm.

Vanuit de stoel

Voor mensen voor wie bewegen niet meer vanzelf gaat, maar die toch graag willen dansen, biedt Triade ook een danscursus Vanuit de stoel, erachter of ervoor dans je de flamenco, tango of andere wereld beroemde dansen. Allemaal aangepast aan wat de individuele deelnemer kan!. Meer info op de website bij 'Dans wat je kan!'

Theater

Kinderen/jongeren tussen de vier en achttien jaar die houden van toneelspelen, zingen en dansen kunnen zich heerlijk uitleven in de knotsgekke theatercursussen.

Er is meer

Maar er is meer! Kijk naar het totale aanbod op www.triade-denhelder.nl of haal de papieren brochure op in het Triadegebouw aan de Middenweg 2.