V.l.n.r. André, Irene, Anton en Erica.
V.l.n.r. André, Irene, Anton en Erica. (Foto: RM/JB)

'We bieden zowel kennis als zorg'

DEN HELDER - "Wij zijn Financieel Adviseurs in de meeste brede zin van het woord en kunnen snel schakelen", opent Anton Rijnja het gesprek ten kantore van A&A Adviespartners aan de Drs. Bijlweg 5 in Den Helder. Samen met zijn partner André Plugge startte hij 20 jaar geleden een eigen advieskantoor waar de klant op financieel gebied volledig wordt ontzorgd. Het 20-jarig jubileum vormt de aanleiding voor een gesprekje met Anton en André die op hun beurt op boekhoudtechnisch en secretarieel vlak volledig worden ontzorgd door beide echtgenotes: respectievelijk Erica en Irene.

A&A Adviseurs viert twintigjarig bestaan

Beide heren besloten 20 jaar geleden voor zichzelf te starten met een financieel adviesbureau dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een ware partner in persoonlijke zaken als verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bankzaken. Maar ook adviseren zij hun klanten over financiële gevolgen bij gebeurtenissen in het leven zoals trouwen/samenwonen, pensioen, overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding en particuliere belastingzaken. Omdat A&A Adviespartners geen enkele verplichting naar banken of verzekeraars heeft, is de klant te allen tijde verzekerd van een puur en onafhankelijk advies.

Eigen disciplines

Onder het genot van een kop koffie mét jubileumgebakje vertellen Anton en André dat zij ieder hun eigen disciplines vertegenwoordigen. Waar Anton als Financieel Adviseur en Financieel Echtscheidingsadviseur te boek staat, is André naast Financieel Adviseur en Erkend Hypothecair Planner sinds kort ook Makelaar. Anton: "We hebben bijvoorbeeld alles in huis om de 55+-er die in het woud van de steeds veranderende financiële regelgeving door de bomen het bos niet meer ziet, te helpen met zijn of haar wensen." André vult aan: "Aan de andere kant kunnen we voor de woningzoekende een gedegen plan opstellen omdat ik naast makelaar ook hypothecair planner ben. We hebben alle kennis in huis."

Luisterend oor

Het mag duidelijk zijn dat bij A&A Adviseurs het belang van de klant voorop staat. "Dat geldt niet alleen op het gebied van schadeverzekeringen waarvoor we geen provisie rekenen, als voor de sociale factor. We beschikken alle vier over een luisterend oor, hetgeen in verdrietige situaties als een overlijden of een scheiding heel goed van pas komt."

Laagdrempelig

Vele vaste klanten weten de weg te vinden naar A&A Adviseurs, dat 20 jaar geleden de deuren opende aan de Beatrixstraat. Een grote brand in 2011 noopte het bedrijf uit te wijken naar de Drs. Bijlweg. Echter, de drempel op deze stek is net zo laag als deze aan de Beatrixstraat was. En dat zegt weer alles over de passie en empathie waarmee bij A&A wordt gewerkt.

Meer weten? Kijk op www.adviespartners.nl en aamakelaardij.nl