Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

'Vlieg' met Groet Auto naar je SuperDeal!

(Advertorial)

SCHAGEN/DEN HELDER- Je wordt nog net niet door iemand met een cape (lees: Superman) ontvangen maar je zou op de achtergrond wel de hit van 2 Brothers on the Fouth Floor, 'Fly', kunnen horen.

Bij Groet Auto is het tijdens de Super Show op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september namelijk feel the vibe! Net als in de hit van weleer, alleen hoeft er geen muziek te klinken om je in de juiste stemming te brengen. De woorden van de ervaren medewerkers van Groet Auto klinken je namelijk als muziek in de oren. Met als klapper de Peugeot 2008 die met 5230 euro voordeel wordt aangeboden zodat hij voor een super showprijs van nog geen twintigduizend euro van jou kan zijn. Wie gespreid wil betalen, dat kan ook en slechts tegen 0,9 procent rente. Tijdens de Super Show stijgen ook de mogelijkheden voor private lease naar grote hoogten. Voor maar 219 euro per maand rijd je bijvoorbeeld al een luxe Peugeot 108 active 5-deurs!

Op vrijdag 27 september is de showlocatie aan De Fok 12 in Schagen tot 20.00 uur open. Kom dus langs! Op deze vrijdag, op zaterdag wanneer de belevingsshowroom van 09.00 tot 17.00 uur of op zondag wanneer de koffie van 10.00 uur tot 17.00 uur klaar staat. De inspiratievolle sfeer maakt dat je geheid met een lach - en wie weet in gedachten een cape om - vertrekt!