Kinderkledingbeurs voor Lion King project op Bali

JULIANADORP - De Evangelische Gemeente Julianadorp organiseert zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 14.00 uur een kinderkledingbeurs. Kinderkleding verkopen? Dat kan helemaal gratis! Stuur gerust even een e-mail of een berichtje of kijk op de facebookpagina voor meer informatie. Kinderkleding kan natuurlijk ook worden geschonken.

De kleding wordt netjes gesorteerd opgehangen en neergelegd op maat, zodat de bezoeker makkelijk en overzichtelijk kan zoeken naar kleding. Het bezoek van de beurs is gratis. Over de verkoopprijs (bepaald door de verkopers van de kinderkleding) wordt 10% extra gerekend, wat ten goede komt aan het Lion King project in Bali. Van de kleding die geschonken is, gaat de gehele verkoopprijs naar Lion King. Daarnaast is eenieder van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken.

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op Facebookpagina Kinderkledingbeurs Julianadorp of stuur een mail naar kinderkledingbeursjulianadorp@gmail.com. Het adres van de Evangelische Gemeente Juilianadorp is Middelzand 3502 in Julianadorp.